Post by sighnonviwarwind on Feb 15, 2022 22:06:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
Paperback Writer | - Jill Steeples
проклятий!! Ця річ викликає звикання. Шлях повторення за невдачею на одному етапі змушує нас думати, як вирішити етап. Будь ласка, додайте (необов’язково) звук чіптюну у фоновому режимі.
Гра мені дуже сподобалася,і в цілому має цікаву систему бою.Рекомендую всім)
Гра вже виправлена, тепер я можу підключитися через Wi-Fi. Дякуємо за швидкий відгук про проблему. Я не знаю, в чому справжня проблема, але тепер я думаю, що вона вже вирішена, тому дуже дякую, і грати в цю гру було цікаво. Сподіваюся, що буде більше оновлень.
... Africa™ 96.18% Aquatic Treasures 96.03% Arabian Nights 95.6% Arcade Bomb 94.08% Arcane Reel Chaos 96.81% Archangels: Salvation 96.08% Arctic Magic 96.1%
👍
На момент цього огляду гра майже мертва. Розробники занадто жадібні, вони видають платню лише для того, щоб виграти контент. Ви повинні купувати героїв за реальні гроші, щоб прогресувати, оскільки після оновлення героїв бонусна статистика стає глобальною. Ні оновлень, ні подій, ні вмісту для відтворення, нічого. Шкода для потенційної гри.
Навик Cat Hero легко спрацьовує, навіть якщо я не хочу його використовувати, і його дурне пірнання прямо на ворожий снаряд, лол. якщо ви можете зробити іншу кнопку для його вміння, я думаю, це буде краще. Arcade Hunter — найкраща гра цього жанру. і лише пропозиція, якщо ми зможемо об’єднати 3 або 4 однакові елементи, щоб підвищити його атрибути, це було б чудово.
Чорна п'ятниця на УкрБі - грандіозний розпродаж року!
Клас
Найкращий у цій категорії, в який я грав за геймплеєм. Але велика кількість героїв, які доступні лише за гроші, врешті-решт робить цю гру платною за перемогу. Тому що статистика героїв глобальна і дає величезну перевагу, якщо ви платите.
Гг
чи можна налаштувати джойстик/контроль і прозорий? це занадто велике. Додайте більше героїв рубін/золото
Завантажити: Zombie Tsunami 4.5.9 APK - Download the ...
Привіт, я купив "великий золотий пакет" в аркадному мисливці, але золото не додає до мого облікового запису персонажа. Це помилка чи затримка в системі? Будь ласка, зверніть увагу на це повідомлення. Дякую!
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації.
アーケードハンター: 剣、銃、そして魔法 アーケード uun
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkada xoj
아케이드 헌터: 검, 총 & 마법 아케이드 tzp
Має потенціал, але не має видобутку, випадає лише осколки. Єдиний спосіб отримати різні предмети — купити скрині або знайти скрині в грі, які можна відкрити лише один раз, і не гарантовано видобуток. Я перебуваю в четвертому розділі, я навіть не маю спокою для скриньки... І якщо ви купуєте найбільшу скриню, ви все одно можете отримати предмети низького рівня та отримати свої дорогоцінні камені. Ця гра зараз видаляється. Не знаю, як ця гра отримала оцінку понад 3 зірки. Це гроші голодні, нічого іншого... Не гайте свого часу!
Goblins Attack: Tower Defense Strategy · 2021-09-09. Monster Killer - Assassin, Archer, Hero Shooter · 2021-06-30. Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic.
Я завантажив гру, бо думав, що вона схожа на Archero. Це насправді важче контролювати. У підручнику сказано «Зупиніться для автоматичної атаки», і воно не припиняється взагалі. Атака просто проходить крізь ворога, ніби навіть не вражає його взагалі. Коли я намагаюся змусити свого персонажа стояти на місці, він все ще атакує, а камені ворога просто проходять крізь мене. Це боляче, коли я рухаюся, він просто ціліться прямо в мене, але мій персонаж взагалі не може навіть атакувати чи слухати інструкції.
アーケードハンター: 剣、銃、そして魔法 アーケード pypm
Поки що мені подобається гра, щойно почалася кілька днів тому, але я не знаю, що змінилося сьогодні. У мене не було нічого, крім проблем з мережевим підключенням, і в неї майже не можна грати, призупиняючись на хвилини щоразу, коли я намагаюся щось запустити або оновити обладнання. Будь ласка, виправте.
Sonic CD Classic פעולה eomu
Ви можете проводити місяці, граючи в цю гру, ви можете пожертвувати так само, як і я, і все одно не мати нічого, крім 1-2 легендарних предметів. Ціна/частота падіння = Жарт. Геймплей гладкий, один із найкращих у своєму роді, але нездатність продовжити через низькі ставки та високі ціни робить її однією з найгірших ігор.
Це було весело, але рівень 2 уже сказав мені припинити грати. Боси. Вони не складні, але нудні. Щоб перемогти боса, не потрібно 10 хвилин. Гірше за все, щоб перемогти область, там більше одного боса, а високі області, ні, дякую, я витрачаю ці додаткові хвилини на годину на щось інше. О так, і цільова система така дивна. Іноді він націлюється на близького ворога, потім на найнижчого здоров’я, а потім на випадкового! «Не знаю як ви, але я рекомендую перевірити Trigger Heroes. Це правильно!
Геймплей хороший, 4/5 зірок, тому що я не прихильник героїв, які заблоковані за платним екраном. У мене є 3 з 7 героїв, але я не зможу розблокувати інших 4, тому що я не хочу вкладати 50+$, щоб отримати інших. Якби розробник зробив це так, щоб ви могли розблокувати їх за допомогою дорогоцінних каменів IE з преміум-валютою, то ця гра була б легким 5-зірковим.
Гра чудова, оновлена версія *Archero* і 100% f2p. Єдина причина, чому я ставлю 4 зірки, полягала в тому, що ви НЕ МОЖЕТЕ ОБ’єднати 3 ОДИН самий елемент.. У мене вже є 4 гармати з епічною рідкістю задарма, що я думаю, я збережу їх, поки вони (розробники) не оновлять гру..
Навіщо нам потрібне підключення до Інтернету, щоб грати з тобою жадібним боягузом, так само, як archero, нам просто потрібен Інтернет для квестів та оновлень. Зробіть якісь прокляті нотатки.Офлайн-гравці перевершують онлайн-гравців 2 до 1, роблять це частково офлайн, онлайн для квестів і нагород. Офлайн для швидких ігор, які можна просто синхронізувати, коли ми відновимо з’єднання й завантажимо останній офлайн-запуск. Виправте це, і я підвищу свій рейтинг і завантажу.
Відповідь розробнику: не копіюйте все з Archero. Можна покращити за допомогою випадкового випадання предметів з монстрів, замінити деякі непотрібні навички та переробити інші. Підвищення рівня навичок може принести більше, ніж просто відсоткове збільшення. Візуальний: покращуйте графіку. Лікувальні кулі не видно, замініть кулі на щось більш візуально приємне, дизайн карти дуже спланований, використовуйте більше прикрас і типів карт. Ви також можете ввести «Режим захисту башти», коли монстри ніколи не перестають прибувати на одній карті.
Game Maker Share: Free APK - Гра ...
Аркади аркад - Сторінка 31 з 270 - Головна сторінка APK
Не грайте, це оплачена гра, і жоден з персонажів не є безкоштовною тратою вашого часу і лише 4 персонажі
Цікава гра.
На деякий час це весело, але приблизно на 13-му рівні вам потрібно ТАК БАГАТО, щоб навіть зрівнятися з найменшим мобом, щоб він перестав бути веселим і перетворився на тест на терпіння. TL;DR: пограйте приблизно до 11 рівня, а потім видаліть.
Пристойна гра, мені байдуже, її клон чи ні, це весело, АЛЕ реклама.... Додайте опцію видалення реклами, преміум-членство повинно мати принаймні це, я додам останню зірку, якщо ви це зробите, будьте мудрі, це не тільки я найбільше Гравці ще більше ненавидять цю примусову рекламу, якщо вони купують додаток і все одно страждають від цього
... Gremlins 2; Guerrilla War; Gun Nac; Gyrodine; Hatris ... Mad Max; Magic Block; Magical Mathematics ... Quattro Arcade; Rackets & Rivals; Rainbow Islands
Чудова гра... На відміну від усіх інших ..безперечно а. Унікальна гра...я зняв зірку з розробників, не чесно кажучи про нового героя щомісяця, тому що я граю вже 3 роки, і жодного нового не додавали з тих пір, як я почав