Post by sighnonviwarwind on Feb 15, 2022 22:00:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
kötü
Gülünç miktarda reklam. Her gezegeni ortaya çıkarırlar. Bu, birkaç saniyede bir anlamına gelir. Tabii ki onları kaldırmak için ödeme yapabilirsiniz. Reklamlar mutlaka kötü bir şey değildir, ancak onları birkaç saniyede bir boğazımdan aşağı itmeyin.
Yani bu oyunda tonlarca reklam var, Ama reklamlardan rahatsız olursanız size yardımcı olacak bir şeyim var, Sadece Wifi'nizi kapatın! bu, normal şekilde oynayabilmeniz için reklamları engeller! 5 yıldız çünkü bu tanımı buldum, bahse girerim bu oyunu reklamsız seveceksiniz
İndirmeyin, 12. gezegende sıkıcı oluyor Ve çok fazla reklam var. Ve VIP fiyatları, özellikle oyun türü için çok saçma. Bir VooDoo oyunu istiyorsanız diğerlerinden birini indirin. Bu, piyasadaki en kötü VooDoo oyunu. Dürüst olmak gerekirse VooDoo'nun bazı iyi oyunları var ama bu değil.
5. Gezegeni kıramıyoruz diyorlar yalan ben kırm hep güç basarsanız kırarsınız
Zaman kaybetmek için iyi bir uygulama ama telefonumun titreşme sayısı gülünç derecede yüksek, bir bomba çarptığında titreşiyor, yok edilen bir gezegen daha da uzun süre titreşiyor ve reklamların miktarı gülünç çünkü bir şekilde para kazanmaları gerekiyor ama gerçekten bu kadar çok reklam
oyun çok sıkıcı
oyun çok güzel herkes
Planet Bomber! Arkade pwem
Reklamlar can sıkıcıdır, size Reklam için 2 kat ödül alma şansı verir ve Hayır derseniz yine de bir Reklam izlersiniz.
oyun baya bay a güzel
güzel vakit geçirmelik
Bir gezegeni her bitirdiğinizde bir reklamla iyiyim, füzelerin ve yükseltmelerin etkisiyle iyi değilim, gerçekten kardeşlerim nasıl elmas kazanıyorsunuz.
Voodoo Planet Bomber! Mod Apk 201 Android için ücretsiz.
çok güzel amaca zarar veriyor.
idare eder
İndir MOD APK Planet Bomber Mod (sınırsız para) v5.2.0er_mod.
Bir geliştiricinin, kelimenin tam anlamıyla kendi kendine oynayan bir oyun için haftada 7,99 dolarlık bir paket sunabileceğini düşünmek zor. Oturup sizin için kazanmasını izleyebilirsiniz. Kontroller duyarlı değil ve kasa çok pahalı. Daha kötü bir dolandırıcılık görmedim.
Tüm Voodoo oyunları gibi çok fazla reklam
Resmen reklamları indirdim nereye tıklasam reklam açılır
Bazı reklamlardan çıkanlar demişte satılmıyorum ama İnternet üzerinden satıyorsanız reklam sokakları
WinWing: Space Shooter Arkādes spēles ovi
Abi aradan sonra geçilmio diyorlar ama ben geçtim sürekli basmanız gerekli
Sıkıcı oyun. İlerlemek için ödeme yapmanızı istiyor. Sıfır getiri veya keyifle gerçekçi olmayan fiyatlar
Bu uygulamada satın alma işlemi yapmayın, işlemin gerçekleşmediğini ve yine de bunun için ücret alındığını iddia edin
iyi değil. Oyunu indirdikten sonra, bu oyunun veri paylaşımını seçmem istendi. Kabul ettim ve SIFIR görsel efektlerle gezegene çarpan bombaların titreşimini hissetmeme rağmen oyun ekranı hiç gelmedi. Bu oyun bir süredir çıktı ve hala süper arabası.
Reklamlar, temel oyun ve çocuklarınız varsa, ortaya çıkan haftalık 8 dolarlık abonelik konusunda dikkatli olun. Hızlı para kazanmaya çalışan birçok kötü oyun, özellikle Facebook reklamları aracılığıyla ortaya çıkıyor.
Bu oyun için bir reklam gördüm ve "neden denemiyorsun, eğlenceli görünüyor" diye düşündüm. ama artık yanılmış olamazdım. Bu başka bir boşta tıklama oyunu ve bu oyun hakkında eğlenceli hiçbir şey bulamadım. Genel olarak sıkıcı, genel, sıkıcı ve sıkıcı çünkü tek yaptığınız orada oturup, bombalarınızı geliştirmek için para kazanırken gezegenlerin bombalanmasını izlemek; genel olarak çok az etkisi olan ve bence en anlamsız yükseltme yerçekimi yükseltmesidir. Bir patronu temizlediğinizde, bir reklam izlemeniz gereken çifte ödül ile güvenli görünen normal ödül arasında bir seçim yapabilirsiniz, ancak yine de reklamı size zorlarlar! Bunun amacı neydi? Bu oyun tam bir çöp ve oynadığıma pişman oldum
Evet biraz kötü bir oyun ama ben onunla eğleniyordum. Eklerin kaldırılması için 2,49 $ ödemeye yetecek kadar eğlenceli. Üç kez prestijli. Oyunu yeni açtım ve tüm prestijim gitti ve tekrar ekledim... Düzeltin ya da bana para iadesi yapın.
Oldukça güzel bir oyun yavaş yavaş iyileşiyorsun harika.
oyun ben beyendim tavsiye ederim evet ama keske gezegenler daha cabuk patlasa
Çöp oyun. Çok sıkıcı ve çok fazla reklam ile birlikte birkaç düğmeye tekrar tekrar basmaktan başka gerçek bir oyun yok
Abi bu oyun berbattı yok ettiğin her gezegenden sonra ekleniyor .Oyunu tamamen sıfırlamanız gerektiğini düzeltmek için böyle bir oyunda hafıza kaybetmeyin
Planet Bomber! อาร์เคด xdhu
Yeterince eğlenceli ama çok fazla reklam var ve ne zaman bir reklam oynasa daha sonra oyunu sıfırlamak zorunda kalıyorum çünkü gezegenler görünmüyor. Lütfen oyunu düzeltin ve reklamları kaldırın ya da en azından çoğunu kaldırın, ne zaman bir gezegeni yok etsem bir reklam çıksa çok yoruyor.
Açıklama. Planet Bomber yapımcılığını VooDoo stüdyosunun üstlendiği android platformunun tanınmış arcade ve aksiyon oyunlarından birisidir.
Bu basit ve gerçekten hiçbir şey yok. Reklamlar ayrıca daha fazla oynamaya değmez hale getiriyor.
Bu gerçekten kötü. Her şeyden önce, ses tasarımı yok. Sfx, müzik veya başka bir şey yok. Sadece telefon titreşimi. Gezegenler gezegenlere benzemiyor. Hatta başlangıçta hiçbir şey yapamazsınız. Bu, oynadığım en boş boş oyun. O yüzden elinizi çabuk tutun. Vaktinizi boşa harcamayın. Burada görülecek veya yapılacak bir şey yok. Herkesin bunu atlamasını tavsiye ederim. 0/10.