Post by sighnonviwarwind on Feb 15, 2022 21:51:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστο χρυσό hack ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως καλό, μοιάζει με το Minecraft, αλλά λίγο χειρότερο
Καλό παιχνιδάκι νταξει μωρέ καλό είναι
Αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια όταν κυκλοφόρησε η νέα ενημέρωση, αυτό είναι το πρόβλημα. 1. δεν μπορώ να πατήσω τίποτα 2. το άλμα και το τρέξιμο είναι δύσκολα γιατί πάντα πέφτω όταν κάνω σπριντ 3. ο εχθρός ήδη έσπασε τα κρεβάτια, οπότε κάντε τον χάρτη δύσκολο να διασχίσει, παρακαλώ διορθώστε όλα
Μίλα τζίλα κα χοντρό χαί
Sky Wars for Blockman Go Abenteuer hjys
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω πώς δεν μπορείς να αλλάξεις τον τόνο της επιδερμίδας σου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις χρήματα, αλλά εκτός από αυτό το πραγματικά καλό παιχνίδι!
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά είναι πραγματικά καθυστερημένο!!!
το sky wars ειναι τελειο παιχνιδι
Badddd Δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι
Δεν μου αρέσει πολύ το παιχνίδι γιατί συνήθως οι άνθρωποι θα ήθελα να προσθέτουν τόξα σε αυτό το παιχνίδι επειδή συνήθως οι άνθρωποι κάνουν για τον μπαμπά τους, αλλά μετά οι άνθρωποι το αγοράζουν επειδή κέρματα δεν έχω κέρματα και οι άνθρωποι το αγοράζουν και εγώ συνεχίστε να γίνεστε πιο σύντομοι ή απλώς ενοχλητικοί, οπότε δεν το καταλαβαίνω και επανεγκαταστήστε το ξανά και ξανά και ξανά και επίσης δεν είχα παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι
Περιγράψτε την εμπειρία σας
Καλοσύνη
Βαθμολογία Περιεχομένου : Everyone. Get it on : Get BedWars & SkyWars Maps for MCPE for Free on Google Play ... Sky Wars for Blockman Go APK. 2021-11-24.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι αλλά το σφάλμα του παιχνιδιού θα δώσω 3 🌟 😑😑😑📱👎👎👎👎👎
Ένα πολύ υπέροχο παιχνίδι από blockman go για pvp, solo και team player επίσης!! Το λατρεύω και ελπίζω να έρχονται νέες ενημερώσεις κατά καιρούς. 💕❤️
Ακόμα ένα παιχνίδι blockman go βασισμένο στο minecraft! Το PvP είναι κακό και δεν είναι τόσο fun ως minecraft. Τα γραφικά είναι καλά, αλλά το κτίριο είναι χάλια. Μην το προτείνετε. Δεν καταλαβαίνω πώς έχει τόσα εκατομμύρια εγκαταστάσεις όπως το minecraft, GARBAGE
bruh θα ήθελα να μπορούσαμε να αλλάξουμε τα χειριστήρια σε υπολογιστή, αυτό το παιχνίδι είναι χάλια. 1: υπερβολικά καθυστερημένο 2: εμφανίζει μια προσθήκη κάθε 5 δευτερόλεπτα 3: είναι κακό γενικά. παρακαλώ μην πάρετε αυτό το παιχνίδι.
Γεια, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ διασκεδαστικό να πηγαίνω σε άλλα μέρη και να τους παλεύω, να παίρνω τα πράγματά τους. Μου αρέσει πάρα πολύ το sky royal τόσα πολλά σεντούκια και πράγματα μέσα. Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι!
Φοβερό παιχνίδι δεν έχει καθυστέρηση
Ποιο παιχνίδι θυμίζει περισσότερο το Minecraft - Παιχνίδια ...
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καθυστερημένο, οπότε γιατί δίνω 2 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι, ελπίζω να αντέξετε όλοι σας ευχαριστώ
Αν μπορούσε να επέμβει και ενάντια στον υπολογιστή που ήταν τέλειο
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δωρεάν. Όσο για το άλμα κατά την κατασκευή, μάλλον αυτό είναι δικό σας λάθος. Τέλος πάντων, δίνω 5 αστέρια συνολικά καταπληκτικά και έχει καλά χειριστήρια συν εξαιρετικά γραφικά. Ευχαριστούμε για το καταπληκτικό δωρεάν παιχνίδι!!!! Είναι το αγαπημένο μου!!!
Είστε bewakoof παιχνίδι
Πολύ ωραία παιχνίδια φτιάχνει αυτή η εταιρεία! Βάζω 5 αστέρια γιατί δίνει τη δυνατότητα να παίξουν sky wars, egg wars, build battles και άλλα.Και σε όσους δεν έχουν το minecraft και σε όσους δεν μπορούν να παίξουν στο minecraft. Πολύ καλή δουλειά μπράβο συνεχίστε έτσι! Ελπίζω στιγμή να φτιάξετε και τα υπόλοιπα mini games του minecraft. 👍👍👍👌👌👌👏👏👏
Το βάζω 3 αστέρια γιατί είναι τόσο αργό και οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι αργοί και με σκοτώνουν εύκολα. Το παιχνίδι είναι τόσο καλό. Διορθώστε αυτό το σφάλμα!¥£¢^£™£^¢°`=`}€{¥[|{{¢€{€×€{|=¥{¥=¥✓¥€=¢¢=€¶€ =`{€€¶€{✓™€™€™™™✓✓✓¢[|}€¥{^{•
Μου έχει γαμήσει τον χώρο
Το προτείνω, είναι πολύ διασκεδαστικό. Κάπως σαν τους πραγματικούς ουρανούς πολέμους του Minecraft.
για εμένα είναι χάλια δεν μπορούσα να μπω 😠😠😠😠😠😠😠😠
Μου αρέσει που θα παίρνω κάθε παιχνίδι στο Block man go υπάρχουν τόσα πολλά a Bed wars , Egg wars , Jail break, Build battle, Και τώρα Sky wars wow! Πραγματικά το αγαπώ πολύ
Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο 3ο παιχνίδι που έχω δει ποτέ γιατί το πρώτο πράγμα που μου άρεσαν τα χειριστήρια Το 2ο πράγμα είναι τα γραφικά ούτως ή άλλως είναι εντάξει, αλλά θέλουμε κάποιες αλλαγές στα γραφικά, τότε το 1 πράγμα στο παιχνίδι είναι σούπερ αυτό είναι το αγαπημένο μου πράγμα . Το θέμα είναι κολυμβητική ικανότητα ουάου, αγαπώ, θέλετε μερικές μεγάλες ενημερώσεις 😊😊😊
Προσπαθώ να σπάσω φραγμούς και άλλα πράγματα που δεν με αφήνουν να πάρω τα πράγματά μου και η επίθεση χρειάζεται απλώς επιδιόρθωση ή το δίκτυό μου, ακόμα παρακαλώ διορθώστε το, το παιχνίδι είναι κώλο
Αρκέτα καλό
Αυτό είναι υπέροχο, αλλά κάθε φορά που παίζω οτ, όπως όλοι ξέρετε, σταματάω τι στο καλό και γιατί συμβαίνει πάντα
Μακάρι αυτό να είχε 100 αστέρια γιατί αυτό το παιχνίδι με βάζει πάντα στη διάθεση και μερικές φορές κερδίζω και χάνω, αλλά ποιος νοιάζεται αν χάσεις απλά πρέπει να απολαύσεις το blockman go είναι το καλύτερο
Δεν λειτουργεί, έχει χάκερ και υστερεί πολύ.
Βαρετό και χωρίς ουσία
Το Egg Wars είναι ένα ομαδικό παιχνίδι PVP στο οποίο μπορείτε να βρείτε πολλούς χρήστες του Blockman GO. Οι παίκτες πρέπει να υπερασπιστούν τη δική τους
Ντροπιάζει το MCPE
Είναι πολύ καλό το λατρεύω, δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που μπορείς να πυροβολείς πυροβολισμούς και δροσερή πανοπλία Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερο από τους πολέμους στο κρεβάτι, είναι πραγματικά διασκεδαστικό για καλό για 2 παίκτες, είναι τόσο ωραίο και ωραίο συνέχισε την καλή δουλειά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 😍🤩😁
Πολύ ωραία παιχνίδια φτιάχνει αυτή η εταιρεία!Βάζω 5 αστέρια γιατί δίνει τη δυνατότητα να παίξουν sky wars,egg wars, build battle και άλλα.Και σε όσους δεν μπορούν να παίξουν στο Minecraft.Πολύ καλή δουλειά μπράβο συνεχίστε έτσι.Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξετε και τα υπόλοιπα mini games του Minecraft!😍😍😍👍👍👍👍👌👌👌
Ωραιο
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ανόητο γιατί κάθε φορά που προσπαθείς να βάλεις το σπαθί στη μέση κάποιος το έχει ήδη και είναι υπερδυναμένο
Ουάου ηλίθιο παιχνίδι δεν είναι διασκεδαστικό δεν έπαιξα καν π.Χ. πρέπει να συνδεθείτε τώρα αυτή η ενημέρωση είναι η χειρότερη μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι είναι χάλια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό αυτό είναι καταπληκτικό lol δεν είναι ωραίοι άνθρωποι που το έκαναν αυτό δεν πρόκειται να αγαπηθούν τώρα
Κάπως μοιάζει με πολύ κακό κλώνο του Minecraft.
Πολύ καθυστερημένος. λοξοτομώ καν να χτυπήσει γιατί σας bug τριγύρω
Sky Wars for Blockman Go Dobrodružné nit
Last Fortress: Underground સ્ટ્રેટેજી amua