Post by sighnonviwarwind on Feb 15, 2022 21:48:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
משעמם
עצוב באמת אני מאוד אוהב את המשחק וקניתי את 4.99 $ 50 ליום יהלומים במשך 7 ימים ואז קיבלתי את ה-50 שלי ועכשיו כל היהלומים שלי נעלמו ולא קניתי ממנו כלום היום הייתי בעבודה ואני טוען אותו כשהגעתי הביתה ויש לי רק 11 איך קיבלתי רק 11 כשהיו לי 50 כשהלכתי לעבודה אז אני יכול לקבל את הכסף שלי בחזרה או דימונים או מה
אני אוהב את המשחק הזה אבל, הדבר הרע במשחק הוא שאם אתה רוצה להתקדם במשחק אתה צריך להוציא כסף אמיתי זה רע מאוד, וזמני הבישול, זמני החקלאות ארוכים מדי בבקשה תחשוב על זה #tastytown אחרת זה משחק ה-fvrt שלי😊
אותו דבר כמו יום השחת אבל עם כמה דברים נוספים. כיף אם אתה אוהב משחקי חקלאות. אני נוטה בטעות לפתוח משבצות בחנות. יהיה נהדר אם האפליקציה תשאל אותנו שוב אם אנחנו רוצים לבזבז את היהלומים. התראות גם תמיד מופעלות שוב מעצמן, נכבו בטלפון כדי באמת לשתוק.
אנחנו צריכים להיות מסוגלים למחוק דברים מהאחסון שלנו. יש לי 56 סרטים על 40 מידות מזלפים שפשוט תופסות מקום. פעם יכולנו למחוק אותם אבל עם העדכון האחרון הוצאתם את זה.
מפתח יקר:. אתה גרוע. המשחק הזה מבאס. אני לא רוצה לשחק עם חברים, אני רוצה אפליקציה מהסוג הזה שבה אני יכול להירגע. אבל כפתור החברים הארורים פשוט מקפיא את כל המשחק, ולא נותן לי לשחק אלא אם אני לוחץ על לשונית החברים - איזה בזבוז! הוסר, לעולם לא להתקין שוב!
המשחק הזה היה באמת פנומנלי עד להשקת העדכון האחרון. אמנם השינוי הוא טוב, אבל השינויים שנעשו בעדכון זה הצריכו שיקול נוסף. המוצרים שהיו פשוטים לגידול היו צריכים להישאר פשוטים ולמרות שאני מעריך את הפריטים הנוספים שאנחנו יכולים לגדל והשפים שלנו יכולים להכין, המשחק עכשיו הרבה יותר מסורבל ופשוט מתסכל. למרות שאני בטוח שיש המון עבודה ביצירת המשחקים האלה והעדכונים שלהם, אני מקווה שהמפתחים יתכוונו מחדש
כיף לשחק את המשחק הזה. אבל העניין הוא שיש כמה דברים שהלוואי שיוכלו לשנות כדי לארגן את המשחק. 1. מנעול לול. 2. גלובלי מציג יותר פריטים . 3. נעילת לול כדי להחזיק פריטים כך שאף אחד לא יחטוף פריטים שמישהו צריך.
משחק מהנה שלא לוחץ עליך לקנות הרבה דברים. אתה יכול ליהנות מהמשחק עם אתגרים שונים
זו הייתה חוויה מאוד נחמדה. אבל זה קצת קשה. המשחק הזה היה צריך לספק כמה סרטונים כדי להשיג יהלומים כפי שאנו צריכים אותם. והחיות והגידולים צריכים די הרבה זמן כדי לייצר מזון. אז אני מדרג את זה 4 כוכבים. לא כזה נורא . אתה יכול לנסות את זה.
משחק מושלם
זה משחק מהנה אבל מקף טעים מגיע לנקודה שאי אפשר להתקדם בה אלא אם כן אתה משתמש באבני חן כדי לשדרג את הציוד שלך וכדי להשיג את אבני החן אתה צריך לקנות אותן, אני פשוט הייתי גורם לכל השדרוגים להשתמש במטבעות כדי לרכוש ואז אתה יכול שמור את אבני החן שלך לדברים חשובים יותר במסעדה... אני אוהב את זה אבל זה רוצח עבורי כמו גם ההמתנה לאוכל, יבולים ובעלי חיים ושהכל הולך ברפת במקום במזווה... לא רואה טעם...
דירגתי את המשחק הזה נמוך פשוט כי כשאתה מבצע רכישה של 4.99 אתה אמור לקבל 350 יהלומים ועוד 200 יהלומים נוספים. מעולם לא קיבלתי את ה-200 הנוספים. הם רוצים שתשלח להם צילומי מסך כשכבר יש להם את המידע. לא מוכן לריב על כמה יהלומים או לשלוח הסבר ארוך על המצב וצילומי מסך. ברור שזה קורה על בסיס קבוע. פשוט אל תקנו מהאפליקציה הזו או תצפו להיקרע.
המשכתי הבוקר והכל היה בסדר, אבל עכשיו גודל האסם שלי ירד שני מפלסים מהמקום שבו הוא היה.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game कैज़ुअल गेम yhz
בסך הכל משחק טוב אבל הגעתי לנקודה שבה אני צריך לעזור לג'וליה ואין לי מספיק אבני חן הן פולי קפה. משחקים בעצם חסרי תועלת מכיוון שאתה לא יכול לברוח החוצה. סופר מעצבן.
אני אוהב את הדרכים הרבות שבהן אתה יכול לשחק - אבל כבר מההתחלה אתה סובל מקאפקייקס. לוקח להם כמה דקות לסיים ואתה פשוט יושב שם ומחכה.
בינתיים הכל טוב. קל ללמוד את המשחק. הפקדים טובים מאוד. אני רק ברמה 7 אבל אני נהנה מהמשחק עד כה. הגרפיקה לשתילת הגידולים יכולה להיות קצת יותר חדה והמפתחים יכלו לעבוד על זה. זו תוספת wayyyyy עבר רמה 7. המשחק מאוד ממכר ברגע שאתה מגיע לרמה גבוהה האוכל בחווה גדל הרבה יותר מהר וגם האוכל במסעדה מתבשל מהר. אני אוהב את המשחק הזה. יש כמה דברים שאתה תצטרך לקנות במשחק אבל לא הרבה
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Fritidsspill qcm
נאלצתי להפסיק כי המשחק הזה תופס יותר מדי כונן קשיח פנימי. לא בטוח למה זה לא ניתן להזזה. כמו כן, זה נהיה קצת מעופש וקשה לשדרג לפעמים. ייתכן שאוכל להוריד מחדש בעתיד.
אני אוהב איך המשחק הזה משלב יצירה וחקלאות עם בישול כדי שתמיד יהיה מה לעשות.
שיחקתי במשחק הזה בערך שבועיים ברציפות ואז משום מקום שטח האחסון שלי הצטמצם ל-75. הייתי בהלם ועכשיו אני לא יכול לקצור או משהו. בבקשה תקן או משהו כי זה ממש מתסכל.
אל תחשוב שאשחק במשחק הזה כל כך הרבה זמן שהאחסון מתמלא מהר, בונוס קשה לשחק. סיפור ארוך קצר כשאקבל את אבני החן שלי עבור World Chef אני אסיר התקנה!!!!!
משחק נחמד מאוד יש בו הכל בישול חקלאי בניית כל זה ואני מאוד אוהב את זה תודה שהצבת את רשימת המשחקים הזו
אני אוהב את המשחק מאוד הלוואי שלא ייקח כל כך הרבה זמן עד שהאוכל ייגמר וגם לקח את הזמן להרחבה
אני כל כך אוהב את המשחק הזה. הגלגלים שלך כל כך נחמדים ואוהבים את המאכלים. אבל מנת המזון נמשכת רק משרת עוקץ. אני אוהב את המשחק הזה.
אני משחק שף עולמי והמשחק הזה מזכיר לי את זה, אבל הוא שונה אני אוהב מיני משחקים שאתה יכול לשחק ואת החקלאות אני אוהב שהמשחק הזה הוא שומר אני נהנה ממנו
בהתחלה זה היה משחק נהדר כמו 4 כוכבים אבל קיבלתי טלפון חדש ואיבדתי הכל. יש לי חשבון google play ואני משתמש בו לכל דבר וכשאני הולך לעזור זה אומר לי שאני צריך חשבון ואז השלם את המדריך הראשוני ואני אקבל אפשרות שחזור שמעולם לא עשיתי. בנוסף אני חושב שההתחלה חסרת טעם לפעמים כי אם אתה כבר יודע מה לעשות אתה צריך לעשות את זה בכל מקרה כי אין כפתור דילוג אתה צריך להשלים את זה וזה קצב איטי ומחמיר
זה קשה יותר מהשף העולמי אבל עדיין מהנה. הם צריכים לעבוד על זירוז הזמנים ולעבוד על האחסון. חוץ מזה זה אחלה משחק.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל מאז שסיימתי 100 שלבים טעימים, אין שום דבר נוסף. למה אין לך עוד שלבים אחרי 100?
כיף לכמה דקות. מרכיבים ומנות לוקחים יותר מדי זמן לייצר. אלא אם כן אתה רוצה להאיץ אותם עם יהלומים אתה צריך לקנות. עמוס מדי, יותר מדי פרויקטים צדדיים מתרחשים בו זמנית. הלקוחות הם ללא הפסקה, אתה אף פעם לא סוגר כך שלעולם אין לך הזדמנות לאגור שום דבר. ביי
Mini Car Racing Game Legends Трке ctj
אוהב את המשחק הזה ורק התחלתי וזה מרגיע. אחרי יום קשה בעבודה.
הייתי נותן 5 כוכבים אבל אני לא אוהב את השדרוג החדש במקום לקנות רמה עכשיו יש לנו 2 קבל 3 דירוג על כמה מהשפים עכשיו הייתי קרוב n עליית דירוג 3 כוכבים עד שכולכם עשית את השדרוג החדש הזה והירקות אני לא אוהב את השינויים במיוחד עם החיטה והתירס אני מתכוון כל הזמן הזה רק 4 זה 2 גדל וכולכם מסדרים מחדש את הירקות אני מקווה שתשנה את זה בחזרה אז אני מקווה שכולכם תשנה את זה שוב אני לא אוהב את זה.. ....
אוקיי גוזל זמן עבור חיות משק אם הורדת את המשחק הזה עבור אבני חן עבור World Chef תשכח מזה שהם יגרמו לך לחכות 5 ימים ואז תגיד שהיה לך את המשחק כבר זה משחק שצורך נתונים לוקח יותר מדי זמן לפריטים
זה משחק די טוב! התלונה היחידה שיש לי עד כה היא כמות פריטי השדרוג שאתה אוסף ואין דרך להיפטר מהם. יש לי כרגע כמעט 60 סרטי מדידה ואני לא יכול לשדרג את האסם שלי בלי המזמרה אבל אני לא מצליח להכניס אותם למשאיות אז זה לוקח הרבה מקום. אם הייתה אפשרות למכור בשוק, זה היה הרבה יותר טוב. כמו כן, הפופ אפים בכל פעם שאתה מנסה לגרום לך לקנות אבני חן הם לא מגניבים.אני לא מוציא כסף על משחקים, אז תפסיק לנסות לגרום לנו
זה בעייתי כאשר הוא זקוק לחיבור לאינטרנט כל הזמן והוא מופעל מחדש מההתחלה אם החיבור לאינטרנט אבד. אז לא אהבתי את המשחק הזה
אני מוציא כסף על המשחק הזה ולכן מצפה לקבל רמה מסוימת של שירות. אנחנו כותבים כדי לתמוך ומקבלים תשובות שאומרים "סליחה על זה שאנחנו נעקוב אחרי זה" אבל אף אחד לא עוקב אחרי זה. כרגע שוחרר שף שדורש מרכיב דבש אבל המשחק לא נתן לנו שום דרך להשיג כוורות דבורים עבור דבש. זה משחק טוב, אבל חוסר התקשורת מהתמיכה הוא מזעזע לחלוטין.
אני נהנה מהמשחק עד כה, אבל נתקלתי בבעיה בשלב מוקדם יחסית. הגעתי ל-softlock במדריך זה מכיוון שאני לא יכול לקבל את הלחם הנדרש כדי להמשיך. אני ניגש למשאית המשלוח, לוחץ על ההזמנה ובוחר "טען". לאחר מכן, המשחק שואל אותי אם אני רוצה להשתמש באבני חן כדי לקנות את המשאבים והמדריך שנמצא בתהליך מונע ממני לעשות זאת. כבר אמור להיות לי את הלחם במלאי אבל הוא לא שם. אני ממשיך להפעיל מחדש את המשחק בתקווה לפתרון ללא הועיל.
כל כך גדול! למשחק יש הרבה דרכים שונות לשחק ומשאיר אותך מבדר!