Post by sighnonviwarwind on Feb 15, 2022 21:39:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem ressursside häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Mäng jookseb pidevalt kokku ja pärast seda uut värskendust on see kõigi aegade halvim mäng, mis mulle vana versioon meeldib, kuid see versioon on kohutav
See oli suurepärane mäng, kuid lõpuks muutus võitmine üha tasuvamaks ja nüüd pole see enam lõbus. Rääkimata sellest, et säästsin aasta aega mängumünte, et nad muudaksid selle eseme, mida ma tahtsin, teise vastu vahetada. valuuta. ARGH! See oli suurepärane mäng, tapsid AD-d.
See mäng on löödud, kuid mängus on üks probleem. Probleem on selles, et võrgu kiirus on selle mängu jaoks nii kiire.
Paar aastat tagasi oli see mäng imeline, aga nüüd on kõik asjad sassi läinud, kõik on kallimad ja nitropüstol pole võimas. Ahh halvim uuendus, ma soovin, et mäng oleks normaalne, nagu see oli viimastel aastatel 😔😩😒
மேட் கன்இசட் கேம்கள் ஆன்லைனில் ஆக்ஷன் xzft
Mulle meeldib mäng, graafika on hea, mõnikord on teised mängijad, kes mängu petsid, palun teatage sellele mängijale, et see ei anna teisele mängijale võimalust mängida, kuid mulle meeldib mäng väga, nii et hindan 5 tärni ✨
see on võrguühenduseta, battle royal on täis roboteid, see on ruumi ja aja pettus.
Häkkereid on liiga palju ja graafikat tuleb värskendada ja lisada lahinguväljade kaarte, näiteks pubg, lisada autosid ja lisada uuele kaardile mõni robot, kui neid on vähem, lisage 1v1 kaart ka plzzzzz reklaamid, mis mängijale meeldivad.
Mõned asjad, mida ma laadimiskuvasse takerdun, annan 5 tärni, kui see viga parandatakse
Tere looja, kas saate selle võrguühenduseta teha, mis oleks järgmise värskenduse korral väga tänulik, plssss, see on kõik, mida ma palusin😟😊😟😊
Tõesti väga halb 500 ms sobivus ei tööta at ei sobi tõesti väga ping probleem vpn ainult parem aga üle võrgu kiiruse lääne
Queen's Quest 4: Sacred Truce Περιπέτεια iety
Ma ei saa osaleda üheski lahingus, see on ruum või väljakutse või seiklus või mitmikmäng. See näitab, et fail laaditakse üles, siis mitte midagi
See mäng oli eepiline, kuna uus värskendus tuli kõik relvad on kallid, palun kustuta see värskendus see mäng ei vaja värskendusi palun paranda see looja ja ka minu mäng ei tööta minu mitmikmäng ei tööta palun aidake mind
See on okei, kui te sellesse süvenete, on lugu nõme
Mäng on hämmastav ja lõbus. Otsustan anda kolm tärni, sest taseme tõustes, näiteks pärast 20. taset, ei mängi enam palju inimesi. Iga kord, kui avan mängu, pean vaatama teadet "Ootan teisi mängijaid". Mängijad, kes ei ilmu kunagi. Üks või kaks tuleb, aga kui nad näevad, et ootamas on ainult üks inimene, kaovad ka nemad. Mäng läbi. Seega tehniliselt enam mängu pole. See mäng on mõeldud ainult algfaasis. Mulle meeldis kontseptsioon, relvad, kaardid, nahad.
See mäng on lõbus, kuid see peab muutma battle royale'i kaarte. Samuti peab olema rohkem relvi ja nahku.
Kui ütlesin halva sõna, blokeerisin. ma vihkan seda mängu
Väga hea fps-mäng, see on nagu fortnite kaartide koostamisel ja mulle meeldib see, saate ka sõpradega suhelda ja nendega kõigiga vestelda, see on väga tore.
Üldiselt suurepärane mäng, võiks kasutada paremat graafikat ja paremat kvaliteeti ehitamiseks (kiirem ja lihtsam ehitamine). Palun vastake ja see saab olema suurepärane mäng.
Ei lase mul seda isegi mängida, selline ajaraiskamine!
Mad GunZ skydespil online Action nsq
Mul on keeleprobleem, palun parandage see
Graafika on hull ja see on nii hea
Ma tõesti armastan seda mängu. Kuid tundub, et arendaja on selle mängu hüljanud. Nii palju pisiprobleeme - 1.Fire oskus- põletab vaenlast perioodiliselt (liiga üle jõu teistest oskustest) 2.snaiprid - kohutav. Sa ei taha selles mängus snaipereid kasutada, eriti meeskondlikes lahingutes.Sihtimisaeg on liiga pikk, automaatsihtimine ei tööta nagu ründerelvade puhul. 3.mängijate vähesus & ürituste vähesus – võib-olla peaksid nad gilde ja vestlussüsteemi uuendama. 4.häkkerid 5.ebatasakaalu sobitamine- sinine meeskond sai 5 mängijat, teine meeskond sai ainult ühe!
päris lahe mäng.Lihtsalt tuleb lisada lõhkeaine (granaat) Vajadus tasu parandada
See mäng on nii eepiline, sest kõik, mida ma teen ja näen, on laadimisekraan ja lubage mul öelda teile midagi, et see oleks suurepärane, et see tegelikult toimiks, armastan teid
Ma armastan seda mängu enne ja nüüd, kuid midagi on muutunud. See on kogukond, see oli lõbus ilma häkkimiseta, siiani on see väga mürgine (minu arvates) paljud inimesed mängisid vestluses rolli ja ei mänginud, mis on hea, kuid nad jätkasid sõnad, mis rikuvad reegleid.Teised js-harkerid,mängurežiimis ja battle royale'is on palju häkkereid,Battle Royalis on kõige rohkem häkkereid.Täname, et lugesite
Ma vihkan seda, kuidas kui sa vestluses vannutad, sind blokeeritakse
Hei, sooritus läks halvemaks, ei tea millal, aga kui lisasite nupu "lahingule", läks kõik hullemaks, sundides mängijat mängima teise mängijaga peaaegu identse relvakomplektiga, see on tüütu, sest ma kohtan alati vaenlasi ja kaotan alati
see on super hiline ja täiesti halb graafika
Igav sa ei saa kasutada autot või mida igav vr ja keskmine graafika on liiga madala eraldusvõimega
Graafika, nahad ja relvad on kõik korras, kuid see, kuidas te kasumit teenite, on ebaõiglane, isegi kui ma viisin grupi läbi, ma ei saanud head kasumit, samas kui mu meeskond saab võrdselt, käskis teil premeerida mängijaid nende lahingustatistika K/D suhtega see on väga tüütu, kuidas sa hästi mängid, kuid sa saad võrdse tasu meeskonnakaaslasega, kes ei teinud isegi head.
Bron, see on ikka rohkem vigu, kui ma mängu saan, see lubaks mul seda liigutada see liigub iseenesest, ma desinstallisin ja ma ei installi seda enam kunagi
Mulle meeldivad kõik asjad. Mulle meeldib see mäng, kuid selles mängus on nii palju vigu, aga ..... Ma naudin seda mängu nii väga 😊😊😊
See mäng on väga hea, kuid seal on nii palju häkkereid ja tõrkeid ning battle royale'is on sageli aegu, kui tervisekomplekti kasutamine ei paranda mu tervist ja me ei saa häkkeritest teatada, häkkerid on peamine probleem, palun parandage need asjad või keelata häkkerite kontod. Thnx
Mad GunZ skydespil online Action nsq
Mees, teie mäng läheb hullemaks, annan teile kaks tärni, sest need häkkerid tapavad mind ühe võttega ja nad lendavad, see on nii tüütu, palun tehke selle mängu kohta uus värskendus, lihtsalt palun looge teavitussüsteem, et saaksite need häkkerid lihtsalt keelata ja Ma ei saa teie Facebooki lehele aru anda, sest ma ei tea, mis on teie Facebooki leht, annan teile seekord kaks tärni, kui te ei soovi aruannete süsteemi luua, siis lõpetan selle mängu igaveseks!